Dia de tempestes
Seguiment meteo · 30 mayo 2021
Tempestes deixen fins a 20,4 mm a la Vall de Catí i un total de 9,1 mm al poble de Catí.

Vaguada deixa precipitacions dèbils a les portes de l'estiu
Seguiment meteo · 23 mayo 2021
Una vaguada ens ha afectat durant el dia d'avui, 23 de maig de 2021, deixant uns 2-3 mm a Catí. En el mapa següent resumim les quantitats de pluja registrades per les nostres estacions:

Nova estació meteorològica a la vall de Catí
Noticies · 22 mayo 2021
Catimeteo ha instal·lat una estació meteorològica a la vall de Catí a 690 msnm en la frontera de termes de Ares del Maestrat i Catí

Termografia 19 de gener de 2021
Curiositats · 19 enero 2021
Aquesta radiografia que us mostrem adjunta es va prendre anit aproximadament a les 3-4 del matí. Hem marcat en ella alguns llocs: ermites, masos... per tal d'ajudar en l'identificació de punts freds. L'escala de temperatures és de -5ºC les zones de blau més intens fins a 5ºC les zones de roig més fort. Destaquen podríem dir 3/4 zones de fred.

Temperatures molt fredes després de la borrasca Glòria
Noticies · 12 enero 2021
Com estava previst, les mínimes a l'interior aquesta nit han estat gèlides i en molts casos de record. A la província de Castelló el mínim s'ha registrat a Morella-Fàbrica de Giner en -18ºC. A nivell autonòmic la nova estació d'Arroyo Cerezo a Ademús ha registrat els -20ºC i es situa com la temperatura més baixa mai mesurada per una estació de la xarxa d'AVAMET. La província més afectada pel fred ha estat Terol amb mínimes que s'han aproximat als -30ºC en llocs habitats. A...

Extensió de la neu molt important
Noticies · 11 enero 2021
L'imatge en fals color de la sonda Modis del satèl·lit Terra de la NASA d'avui ens mostra en roig la superfície coberta per la neu a la península ibèrica. Possiblement hem de retrocedir molts anys per trobar una superfície coberta per la neu tan gran.

Timelapses · 28 diciembre 2017
Timelapse del dia 28 de desembre 2017 on es pot veure com es va movent l'arc de Sant Martí amb el pas de les hores.

Novetats · 28 diciembre 2017
Hem inclós en la web de CatíMeteo una nova eina on podreu estimar la cota de neu a partir de les dades de la Xarxa meteorològica d'AVAMET a la Comunitat Valenciana.

Curiositats · 13 diciembre 2017
L'avenç tecnològic en els darrers anys ha permès millorar significativament les característiques dels sensors embarcats en els diferents satèl·lits que envolten la Terra. Tant és així, que ja som capaços de mesurar dades amb una resolució temporal que fa uns anys era completament una quimera. En aquest article de fet us presentem les temperatures mínimes registrades per la sonda MODIS integrada en el satèl·lit Terra per als dies 2 i 6 de desembre de 2017.

Novetats · 09 diciembre 2017
Els resums climatològics de l'estació de Catí han sigut redissenyats per mostrar les dades d'una manera més agradable per a l'usuari.

Mostrar más