Timelapses · 28 diciembre 2017
Timelapse del dia 28 de desembre 2017 on es pot veure com es va movent l'arc de Sant Martí amb el pas de les hores.

Novetats · 28 diciembre 2017
Hem inclós en la web de CatíMeteo una nova eina on podreu estimar la cota de neu a partir de les dades de la Xarxa meteorològica d'AVAMET a la Comunitat Valenciana.

Curiositats · 13 diciembre 2017
L'avenç tecnològic en els darrers anys ha permès millorar significativament les característiques dels sensors embarcats en els diferents satèl·lits que envolten la Terra. Tant és així, que ja som capaços de mesurar dades amb una resolució temporal que fa uns anys era completament una quimera. En aquest article de fet us presentem les temperatures mínimes registrades per la sonda MODIS integrada en el satèl·lit Terra per als dies 2 i 6 de desembre de 2017.

Novetats · 09 diciembre 2017
Els resums climatològics de l'estació de Catí han sigut redissenyats per mostrar les dades d'una manera més agradable per a l'usuari.

Timelapses · 08 diciembre 2017
Timelapse del dia 8 de desembre 2017. És pot veure l'efecte del vent sobre els núvols.

Novetats · 04 diciembre 2017
Des del dia d'avui serà més fàcil accedir a les distintes pàgines de la web de CatíMeteo. La raó de la qual és l'adquisició recent de l'enllaç catimeteo.com. Com a resultat d'això, a partir d'avui teclejant aquest link en la barra de direccions serà suficient per redirigir a la pàgina principal del lloc web. A més a més, i aprofitant el canvi de domini, hem reduit els links a les pàgines més visitades.

Novetats · 26 noviembre 2017
La campanya d'hivern està a punt de començar i per això durant els dies anteriors hem actualitzat la web de CatíMeteo per tal que pugueu fer un seguiment meteorològic 2.0. En aquest article us resumim els canvis més importants fets. Dóna-li un cop d'ull.

Timelapses · 25 noviembre 2017
TIimelapse del dia d'avui on es pot veure l'efecte del vent en els núvols. Els altocumulus lenticularis són uns núvols estàtics d'origen orogràfic.