· 

Temperatures molt fredes després de la borrasca Glòria

Com estava previst, les mínimes a l'interior aquesta nit han estat gèlides i en molts casos de record. A la província de Castelló el mínim s'ha registrat a Morella-Fàbrica de Giner en -18ºC. A nivell autonòmic la nova estació d'Arroyo Cerezo a Ademús ha registrat els -20ºC i es situa com la temperatura més baixa mai mesurada per una estació de la xarxa d'AVAMET. La província més afectada pel fred ha estat Terol amb mínimes que s'han aproximat als -30ºC en llocs habitats. A Catí el vent no ha parat en tota la nit impedint registres destacables. L'Avellà ha registrat -3ºC i al poble directament ni ha gelat.

 

A partir d'ara els efectes de l'entrada freda+Filomena aniran remetent i les temperatures s'aniran normalitzant amb el pas dels dies. Per fer-se una idea de l'excepcional començament d'any que hem tingut la temperatura mitjana dels 11 primers dies ha sigut de 1,9ºC a Catí quan en condicions normals deuria de situar-se al voltant de 7-8ºC.

 

preview

Escribir comentario

Comentarios: 0