· 

Nova estació meteorològica a la vall de Catí

L'estació neix gràcies al conveni entre AVAMET i Electra del Maestrazgo

Catimeteo ha instal·lat aquesta setmana una estació a la vall de Catí, concretament a la frontera entre els termes d'Ares del Maestrat i Catí, a 690 metres d'altitud. Aquesta estació s'unirà a la xarxa d'estacions junt a la de Catí i l'Avellà i es podrà seguir en temps real en aquesta web. A part de l'estació hem instal·lat una webcam i les imatges també estaran disponibles en directe.

 

 

La instal·lació ha sigut possible gràcies al conveni entre l'Associació Valenciana de Meteorologia (AVAMET) i Electra del Maestrazgo que ha permés el muntatge en una de les estacions reguladores de l'empresa proveedora d'energia elèctrica. Aquesta, a més a més, es farà carrec de proveir llum i conexió a Internet per poder enviar les dades a la xarxa.

 

 

Esperem que la nova estació dono dades interessants tant de fred a l'hivern amb les inversions tèrmiques, com de calor. També pensem que podrà destacar en quant a vent en situacions de mestral i segurament podrà registrar dades de pluja d'aquelles tempestes d'estiu que afecten la vall i no arriben al poble.

 

 

Escribir comentario

Comentarios: 0