Avisos meteorològics (AEMET)

 

Avui

 

 

Demà


 

LLEGENDA

Tempestes
Pluges
Vents
Nevades Boires Allaus
Temperatura màxima extrema
Temperatura mínima extrema
Fenòmens costers

Blanc:
Falten dades o són insuficients, sospitosos o no es corresponen amb la data.

Verd:
No es requereix especial atenció pel que fa a les condicions meteorològiques.

Groc:
Temps meteorològic amb risc potencial. Els fenòmens pronosticats no són infreqüents, però s'ha de fer atenció si es practiquen activitats exposades a riscos de tipus meteorològic. Es recomana mantenir-se informat sobre les condicions meteorològiques que s'esperen i estar atent a qualsevol risc evitable.

Taronja:
El temps és perillós. S'han pronosticat fenòmens meteorològics inusuals. És probable que es produeixin danys materials o accidents. Aquest atent i mantingui informat regularment de les condicions meteorològiques previstes, així com dels riscos que poguessin ser inevitables. Seguir els consells donats per les autoritats....

Roig:
El temps és molt perillós. S'han pronosticat fenòmens meteorològics excepcionalment intensos. Hi ha grans riscos de danys materials i personals, sovint sobre àrees extenses. S'han de prendre precaucions extremes. Mantenir freqüentment informat amb detall sobre les condicions meteorològiques esperades i els seus riscos. S'han de seguir les ordres i recomanacions de les autoritats en totes les circumstàncies estant preparats per a mesures extraordinàries.


Font: meteoalarm.eu / AEMET

Informació extreta: METEOSAT.com 

 

 

Per més informació sobre avisos i pre-emergències meteorològiques, consular la web 112.cv

Twitter d'emergències (GVA112)